Ügyvédjelöltek az ügyfeleinkért

2021. február 24. | Események

Hagyományteremtő szándékkal hirdettük meg az Ecovis ügyvédjelöltek versenyét, melynek első évi nyerteseként dr. Kaltenecker Dánielt köszöntötte irodavezető equity partnerünk a februári díjátadón.

Ügyvédjelölt kollégáink lelkesen és elhivatottan vállalták, hogy a napi szakmai feladatok és a folyamatos tanulás terhe mellett megmérettetik magukat a piacon, és elkezdik saját későbbi magánügyfélkörük kialakítását az irodai munkacsoportjukon belül. A verseny önkéntes alapon, tét nélkül zajlott, csak nyerni lehetett. A legeredményesebb jelöltet díjaztuk.

Amikor 2019. végén az Ecovis ügyvédjelöltek megkapták az éves versenyfelhívást, még nem látszott, hogy a következő év nem csak a tervezett fejlődési irányt szabja át, de a megszokott működésünket is felforgatja. A 2020-as évértékelésnél így különleges öröm, hogy ügyfeleink bizalmát megőrizve számos új megbízónknak is segíthettünk jogi megoldásainkkal. Ebben komoly szerepet vállaltak ügyvédjelöltjeink, akiknek önállóságára, kezdeményezőkészségére és szakmai teljesítményére büszkék vagyunk.

Az Ecovis Hungary Legal irányelvei alapján a munkacsoportjainkban tapasztalt partner ügyvédek irányításával, több szakértő működik együtt a megbízások teljesítésekor, és az ügyvédjelölteknek belépésüktől kezdve fokozatosan lehetősége nyílik az egyre önállóbb munkavégzésre.

A minőségi teljesítményhez és ügyfeleink eredményes képviseletéhez pedig nem csak a szaktudás és a szakmai kompetenciák szükségesek, hanem azon „puha faktorok” (soft skills) fejlesztése is, melyekre nem jut idő az egyetemi oktatás során.

Így a fiatal kollégák hamarosan az ECOVIS AKADÉMIA hiánypótló új kurzusán is részt vehetnek - egyelőre azonban csak digitális formában.