Vámjogi kérdéseikben is számíthatnak már ránk!

2016. augusztus 01.

Az ECOVIS HUNGARY szolgáltatási palettája vámjogi szakmai tanácsadással bővül 2016. augusztus 1-től.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Tolnainé dr. Tóth Veronika, egy vámjogban kiemelkedő tapasztalatokat szerzett szakember csatlakozik az Ecovis Hungary Legal csapatához.

Kiemelt szakterületei az ügyféli jogalkalmazással összefüggő szaktanácsadás, az uniós és nemzeti vámjogi szabályozás értelmezése, részvétel az optimális vámügyi folyamatmodell kialakításában, valamint bírósági ügyekben a képviseletet ellátó ügyvédi munka vámjogi szakterületi támogatása.

Új szakértőnk a nemzeti vámjogi jogalkotásban közel 18 éves tapasztalatot szerzett a Nemzetgazdasági Minisztérium, illetve jogelődje, a Pénzügyminisztérium szervezetében, hét éven át a vámszakterület vezetőjeként, később közigazgatási tanácsadóként. Emellett Magyarország uniós csatlakozását követően aktívan tevékenykedett az uniós jogalkotás fórumain, a vámszakmai tanácsi munkacsoportok munkájában, tárgyalási tapasztalatokat szerzett az Európai Bizottság Adó- és Vámügyi Főigazgatóságával, és az OLAF-val folytatott egyeztetéseken.

Iskoláit tekintve 1998-ban az ELTE ÁJK-n jogi diplomát, a Budapesti Közgazdasági és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási Karán 2001-ben vámigazgatás-szervező másoddiplomát, majd az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében 2010-ben adójogi szakjogászi végzettséget szerzett.

Személyre szabott további információért keresse bizalommal szakértőinket, akik készséggel állnak rendelkezésére!