Amit most éppen megvalósítunk, az nem csak egy ember víziója

2021. július 16. | Szakmai

Dr. Jean Kornél, az Ecovis Hungary Legal irodavezető partnere a július 1-én lezárult tulajdonosi átalakulás hátteréről, az új működési modellről és az ügyvédi munka jövőképéről osztja meg véleményét a vele készült interjúban.

A tulajdonosi átalakuláshoz vezető generációváltástól elindulva a beszélgetés végigviszi az érdeklődő olvasót azokon a témákon, melyek az ügyvédi irodával kapcsolatban álló szakemberek és ügyfelek számára aktuális jelentőséggel bírhatnak.

A tulajdonos partnerek szerepvállalásának megerősödése és a már megvalósult eredmények ill. a tervek bemutatása mellett szó esik az Ecovis cégkultúráról és munkastílusról is. Fontos része a beszélgetésnek az üzleti élet összetettségét jól ismerő szakember állásfoglalása a színvonalas ügyfélkiszolgálás meghatározó jellemzőiről. A fiatal jogászok széleskörű és biztos tudásbázisát biztosító szakmai műhely működésének felvázolása pedig bepillantást enged a munkakörnyezetbe.

Irodavezető partnerünk személyes hangvételű megszólalásával a tapasztalatait és az emberi kapcsolatok fontosságába vetett meggyőződését egyaránt alapul véve mutatja be az Ecovis Hungary Legal jövőbeni karakterét és szakmai céljait, benne pedig saját szerepvállalását.  

Örömmel ajánljuk tehát elolvasásra a teljes interjút.