Átalakulás az Ecovisnál

Az Ecovis Hungary Legal új tulajdonosi körrel és módosított néven működik tovább.

Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni arról, hogy az Ecovis Hungary Legal tulajdonosi köre átalakult, ügyvédi irodánk 2021. július 1-től módosított névvel, 7 tulajdonos partnerrel, változatlan székhelyen működik tovább. Irodánk alapító equity partnere, dr. Balogh Péter Róbert kivált a tulajdonosok közül, de új irodájával az Ecovis Hungary Legal továbbra is együttműködik. Szakmai tevékenységünket változatlanul a nemzetközi Ecovis hálózat kizárólagos magyarországi képviselete keretében, az Ecovis Hungary csoport jogi szakértő tagjaként végezzük.

Irodánk elnevezése a fentieknek megfelelően a korábbiról Bihary-B. Szabó-Jean-Zalavári és Társai Ügyvédi Irodára változik. Rövidített nevünk, a BSZJZ Ügyvédi Iroda változatlan marad.

Tevékenységünk egyéb tekintetben nem változik. A már megszokott és jól bevált munkacsoportjaink szakmai feladataikat a jövőben is a korábbi partner ügyvédek vezetésével végzik, az iroda szervezetrendszerének irányítását pedig dr. Jean Kornél látja el, aki társtulajdonosként már 2019 óta irodavezető ügyvédünk. A számos szakterületet átfogó gyakorlati tapasztalatainkat továbbra is megosztjuk szakértői blogjaink és hírlevelünk olvasóival. Köszönjük érdeklődésüket, és ügyfeleink, partnereink bizalmát!

Kérjük a fentiekben összefoglalt változások figyelembevételét az irodánkkal történő kapcsolattartás során.