Ecovis szakértők regionális konferenciája Milánóban

2019. június 04. | Események

Az Ecovis nemzetközi hálózatának idei EMEA régiós konferenciáján irodánk a bizalmi vagyonkezelés hazai gyakorlatának tapasztalatairól tartott előadást Milánóban.

Az Ecovis Hungary Legal senior partnere, dr. Zalavári György – akit tavaly ősszel választott az Ecovis International a Felügyelőbizottsága tagjai közé – és dr. Balogh Kata képviselték irodánkat az eseményen, melyen különleges figyelmet kapott az adatbányászat témaköre, valamint a szolgáltatói tevékenység során keletkező adatok elemzésének jelentősége.

Az Ecovis Hungary a bizalmi vagyonkezelés témájában osztotta meg a hazai gyakorlatot a regionális tanácsadó hálózat tagjaival: Irodánk senior partnere, dr. B. Szabó Gábor, a bizalmi vagyonkezelés nemzetközileg elismert szakértőjeként és a magyar jogintézmény kialakításában résztvevő szakemberként előadást tartott a magyar trust működéséről, megvilágítva az angolszász minta alkalmazhatóságát érintő tapasztalatokat is.

A hálózat is tovább bővült: Spanyolország és Pakisztán új irodákkal mutatkozott be, tovább erősítve az ügyfelek határokon átívelő kiszolgálását.

Ügyvédi irodánk 2005 óta a 70 országban 6500 munkatárssal működő Ecovis hálózat kizárólagos magyar tagja. 2016-tól már a négy cégből álló ECOVIS HUNGARY vállalatcsoportunkkal kínálunk komplex jogi-, pénzügyi- és adóügyi megoldásokat megbízóinknak.

Keressen bennünket, és igénye szerint összekötjük Önt a hálózat más országaiban működő partnerirodáinkkal. Az Ecovis nemzetközi tevékenységéről további információkat olvashat a honlapon.