Ingatlanügyek jogi gyakorlata | E-learning előadásaink

2020. november 24. | Szakmai

Ingatlanjogi témákat összefoglalva elkészült az első Ecovis e-learning tananyag novemberben, mely videókonferenciás előadás-sorozatként 2021. év végéig elérhető. A Magyar Ügyvédi Kamara akkreditációjával rendelkező oktatási program részeként, kreditpontos képzésnek is megfelelő terjedelemben és tartalommal indítottuk útjára oktatási területen szakértő partnerünk, a Vezinfó Kft. szervezésében.

Az „Ingatlanügyek jogi gyakorlata” címmel egy 4 modulból álló, összesen 8 kreditpontot érő előadás-sorozatot állítottak össze kollégáink, akik az adott szakterületeken naprakész elméleti és bőséges gyakorlati tapasztalattal egyaránt rendelkeznek. Az előkészületek és a felvételek során előadóink megismerték azt is, hogy lehet szaktudásukból színvonalas e-learning tananyagot készíteni.

Oktatóink és témáink a modulok sorrendjében:

  • dr. Zalavári György: Ügyvédi ingatlanközvetítés (1), valamint Ingatlantranzakciók adó- és illetékvonzatai (2)
  • dr. Jean Kornél: Termőföld tulajdonjogának megszerzése és a földhasználat (3)
  • dr. Kálmán Kinga: Társasházi tetőtér beépítések jogi problematikája (4)

A videókonferencia keretében az ingatlanjog néhány aktuálisan érdekes témáját járjuk körbe, komplex szakmai hátteret mutatunk be és a mindennapokban is használható ismereteket kínálunk – nem csak ügyvédeknek! A Vezinfó weboldalán meghirdetett képzés egyes moduljai 120-150 perc közötti hosszúságúak, és az első belépéstől számított 60 napig érvényes jelszóval tekinthetőek meg.

Az Ecovis Hungary Legal hosszútávú, stratégiai partnere a Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft., szakértőiknek ezúton is köszönjük a támogató együttműködést az e-learning videóanyag elkészítésében!