Történetünk arról, hogyan tervezzük az értékeket megőrizve a múltat meghaladni

2021. szeptember 23. | Szakmai

Tulajdonosi generációváltással megújul az Ecovis.

Az Ecovis Hungary Legal átalakult tulajdonosi körében egy partner kivételével mindenki aktív ügyvéd. Koruk alapján generációváltást jelentenek az iroda életében. A tulajdonostársak szakmai céljai, személyisége és közösségi értékrendje sok szempontból formálja az ügyvédi iroda jövőjét, így elkötelezett felelősségvállalásuk mellett egyéni látásmódjuk is meghatározó. Mindannyian tapasztalt szakemberek, saját jogterületeik gyakorlott szakértői, akik remekül kiegészítik egymást a döntéshozatalban is. Ügyfeleiknek továbbra is egyedi, komplex és minőségi megoldásokat, munkatársaiknak hosszútávú megbecsülést nyújtanak.

Az irodavezető partner, dr. Jean Kornél a vele készült interjúban beszélt a 2021. július 1-én lezárult tulajdonosi átalakulás hátteréről, az új működési modellről és az ügyvédi munka jövőképéről.

Most az ügyvédként tevékenykedő többi tulajdonos partnert: dr. Szigeti-Szabó Andreát, dr. Bihary Ákost, dr. Hortobágyi Sándort, dr. Molnár Gergőt és dr. Zalavári Györgyöt hívtuk össze egy bemutatkozó beszélgetésre a közös tervekről.

Az iroda hetedik tulajdonosa, dr. B. Szabó Gábor az ország piacvezető bizalmi vagyonkezelő társaságának, a Primus Trust Zrt.-nek társtulajdonosa és igazgatója, így ezirányú üzleti elfoglaltságai miatt jelenleg szünetelteti ügyvédi tevékenységét.

Az Ecovis Hungary Legal tulajdonos partnerei személyes történeteiken keresztül mesélnek pl. az iroda értékeiről, a munkatársak közötti együttműködésről, a karrierépítés lehetőségeiről és buktatóiról, és a szakma jövőjéről. Történetünk arról, hogyan tervezzük az értékeket megőrizve a múltat meghaladni.