2023. december 19. | Egyéb
Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és kedves Barátaink! Köszönettel zárjuk ezt a mozgalmas és kihívások által színesített évet. Hálásak vagyunk azért, hogy munkákat eredményesen végezhettük és ügyfeleink bizalmát megőrizve várhatjuk a következő év szakmai feladatait, megmérettetéseit. Kívánjuk, hogy „2024” még az ideinél is szebb eredményeket tartogasson ügyfeleinknek, partnereinknek és... »
 
2023. december 18. | Események
Immár hagyománynak nevezhető, hogy ügyvédi irodánk a karácsonyi ajándékozásra szánt összeget a VONESZO - Hátrányos Helyzetűeket Segítő Alapítványnak ajánlotta fel. Az Alapítvány munkásságát hosszú évek óta ismerjük, tevékenységét követjük, illetve több formában támogatjuk. Az Alapítvány szakembereinek, önkénteseinek munkáját hiánypótlónak tartjuk, hiszen a gyermekvédelmet úgy és ott segítik,... »
 
2023. május 10. | Események
2023. április 18. és 20. között került megrendezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem állásbörzéje. A háromnapos rendezvényen az érdeklődők több mint 40 vállalati partnerrel ismerkedhettek meg személyesen vagy az online térben. Április 20-án az Ecovis Tax és az Ecovis Compliance az Ecovis Audittal karöltve közös standnál várta az álláskeresőket. A rendezvényen számos érdekes előadást... »
 
2023. február 14. | Események
Az Ecovis Hungary Legal 2022. decemberében már hatodik alkalommal választotta meg a négy „Ecovis Muskétást”. A 2017-ben útjára indított programban kollégáink a szakmai teljesítmény, a pozitív emberi hozzáállás és a közösségi munkában való részvétel szempontjai alapján választják meg az adott év legjobbjait maguk közül. Az idei díjazottjaink között volt olyan, aki közel másfél évtizede erősíti... »
 
2022. december 20. | Egyéb
Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és kedves Barátaink! Mozgalmas évnek érünk lassan a végére. 2022 jelentős kihívásokat tartogatott mindenki számára, az elmúlt esztendőre visszatekintve mégis hálásak vagyunk, hogy a váratlan nehézségekkel szembesülve is eredményesen támogathattuk ügyfeleink munkáját. Reményeink szerint a közösen vett akadályok még erősebbre kovácsolják a kölcsönös bizalomra... »
 
2022. december 14. | Egyéb
Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében 2022-ben ismételten a VONESZO - Hátrányos Helyzetűeket Segítő Alapítványnak ajánlottuk fel az idei karácsonyi ajándékozásra szánt összeget. A VONESZO „Kamasz Kaland, fogadj be!”  elnevezésű projektje a családok átmeneti otthonában élő kamaszok számára biztosít fejlődési lehetőséget. Az Alapítvány a foglalkozások során számtalan művészetterápiás... »
 
2022. augusztus 29. | Szakmai
Egy éve indítottuk el az ECOVIS gyakornoki programját. Egy ilyen döntés mindig magával vonz bizonyos strukturális átalakításokat. Csatlakozott irodánkhoz egy szakmai tanulása és fejlődése közepén lévő ifjú joghallgató, aki mindezt az első pillanattól ellensúlyozta mérhetetlen lelkesedésével és tudásvágyával, és igazi színfoltja lett a csapatnak. Egy új kolléga esetén mindig mérlegre tesszük,... »
 
2022. június 30. | Események
Irodánk megbízója, a Wienerberger Magyarország minden évben megrendezi Tour de Wiener kerékpárversenyét saját munkatársai, partnerei és egyéb külsős meghívottak számára. Az Ecovis Hungary Legal képviseletében rendszeresen benevez valamelyik partner ügyvédünk erre a sportos eseményre, legtöbbször családi kísérettel.   Idén júniusban a 10. évébe érő esemény helyszíne a Tisza-... »
 
2022. május 30. | Események
Az Ecovis Hungary Legal bányajogi csoportjának vezetője szakmai kitüntetésben részesült. A Magyar Bányászati Szövetség múlt héten csütörtökön tartotta fennállásának 30. évi ünnepi közgyűlését. Az ünnepségen „Magyar bányászatért” szakmai érdemérmet kapott dr. Jean Kornél partner ügyvédünk, a Magyar Bányászati Szövetség Jogi Bizottsága elnökeként a bányászat területén több mint két évtizedes... »
 
2022. április 27. | CSR
Márciusban az Ecovis & friends alapítvány is elindította ukrajnai segélyprogramját, és támogatja az Ukrajnában maradt ill. a menekült gyerekeket és fiatalokat, több német, lengyel és ukrán segélyszervezettel partnerségben. Annak érdekében, hogy az adományok mielőbb célba jussanak a rászorulókhoz, az alapítvány honlapján megtalálhatóak azok a szervezetek és projektek, melyek már... »