2021. szeptember 23. | Szakmai
Tulajdonosi generációváltással megújul az Ecovis. Az Ecovis Hungary Legal átalakult tulajdonosi körében egy partner kivételével mindenki aktív ügyvéd. Koruk alapján generációváltást jelentenek az iroda életében. A tulajdonostársak szakmai céljai, személyisége és közösségi értékrendje sok szempontból formálja az ügyvédi iroda jövőjét, így elkötelezett felelősségvállalásuk mellett egyéni... »
 
2021. július 16. | Szakmai
Dr. Jean Kornél, az Ecovis Hungary Legal irodavezető partnere a július 1-én lezárult tulajdonosi átalakulás hátteréről, az új működési modellről és az ügyvédi munka jövőképéről osztja meg véleményét a vele készült interjúban. A tulajdonosi átalakuláshoz vezető generációváltástól elindulva a beszélgetés végigviszi az érdeklődő olvasót azokon a témákon, melyek az ügyvédi irodával kapcsolatban... »
 
2021. június 30. | Szakmai
Az Ecovis Hungary Legal új tulajdonosi körrel és módosított néven működik tovább 2021. július 1-től. Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni arról, hogy átalakult az Ecovis Hungary Legal tulajdonosi köre: ügyvédi irodánk módosított névvel, 7 tulajdonos partnerrel, változatlan székhelyen működik tovább 2021. július 1-től. Irodánk alapító equity partnere, dr. Balogh Péter Róbert kivált a... »
 
2021. május 26. | CSR
Az Ecovis Hungary csoport folytatta karitatív tevékenységét, és nemrég újabb rászoruló, Somogyi Péter kapta meg használatra azt az eszközt, amely a mozgásában jelentősen korlátozott fiatalember számára lehetővé teszi a külvilággal való kommunikációt. A Tobii szemegér - a svéd Tobii gyártó egy speciális számítástechnikai kiegészítője - segítségével számítógépét kézhasználat nélkül, kizárólag a... »
 
2021. április 22. | Szakmai
Egy régen várt, átfogó kézikönyv az alapítványokról - társszerzője dr. B. Szabó Gábor senior partner kollégánk. A HGV-ORAC Kiadó a közelmúltban jelentette meg „Az alapítvány – történeti, tipológiai, működési, adózási és vagyonkezelési omnibus” című kézikönyvet. Szerzői B. Szabó Gábor, az Ecovis Hungary Legal senior partnere és két kollégája, Menyhei Ákos és Sándor István. A... »
 
2021. március 10. | Szakmai
TÁJÉKOZTATÁS - Az ügyvédi irodákra nem vonatkoznak a 2021. március 8-tól érvényes tevékenység szüneteltetési szigorítások, így az Ecovis Hungary Legal irodája továbbra is nyitva van! Természetesen a járványügyi szabályok teljeskörű betartásával működünk, kollégáink egy része home office-ban dolgozik, és az online kapcsolattartás eszközeit egyre rutinosabban használva igyekszünk... »
 
2021. február 24. | Események
Hagyományteremtő szándékkal hirdettük meg az Ecovis ügyvédjelöltek versenyét, melynek első évi nyerteseként dr. Kaltenecker Dánielt köszöntötte irodavezető equity partnerünk a februári díjátadón. Ügyvédjelölt kollégáink lelkesen és elhivatottan vállalták, hogy a napi szakmai feladatok és a folyamatos tanulás terhe mellett megmérettetik magukat a piacon, és elkezdik saját későbbi... »
 
2021. január 26. | Események
Az Ecovis Hungary Legal 2020. decemberében már negyedik alkalommal választotta meg a négy „Ecovis Muskétást”. A 2017-ben útjára indított programban évente díjazzuk irodán belül a legjobbjainkat: Kollégáink a szakmai teljesítmény, a személyes fejlődés és a közösségi részvétel szempontjai alapján választják ki jelöltjeiket.    2020 díjazottjai (balról jobbra a fotón): dr. Farkas Tímea... »
 
2020. december 21. | Egyéb
Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és kedves Barátaink! Köszönettel zárjuk ezt a különleges évet, melyben mindannyian küzdelmes időszakot éltünk át, ám a szakmai együttműködésekben felértékelődtek az emberi gesztusok. Hálásak vagyunk, hogy 2020 nagy kihívásaival szembesülve is eredményesen végezhettük munkánkat és bizalmukat megtartva várhatjuk a következő évet. Bár 2021 még átmenetnek tűnik... »
 
2020. november 24. | Szakmai
Ingatlanjogi témákat összefoglalva elkészült az első Ecovis e-learning tananyag novemberben, mely videókonferenciás előadás-sorozatként 2021. év végéig elérhető. A Magyar Ügyvédi Kamara akkreditációjával rendelkező oktatási program részeként, kreditpontos képzésnek is megfelelő terjedelemben és tartalommal indítottuk útjára oktatási területen szakértő partnerünk, a Vezinfó Kft.... »