2022. június 30. | Események
Irodánk megbízója, a Wienerberger Magyarország minden évben megrendezi Tour de Wiener kerékpárversenyét saját munkatársai, partnerei és egyéb külsős meghívottak számára. Az Ecovis Hungary Legal képviseletében rendszeresen benevez valamelyik partner ügyvédünk erre a sportos eseményre, legtöbbször családi kísérettel.   Idén júniusban a 10. évébe érő esemény helyszíne a Tisza-... »
 
2022. május 30. | Események
Az Ecovis Hungary Legal bányajogi csoportjának vezetője szakmai kitüntetésben részesült. A Magyar Bányászati Szövetség múlt héten csütörtökön tartotta fennállásának 30. évi ünnepi közgyűlését. Az ünnepségen „Magyar bányászatért” szakmai érdemérmet kapott dr. Jean Kornél partner ügyvédünk, a Magyar Bányászati Szövetség Jogi Bizottsága elnökeként a bányászat területén több mint két évtizedes... »
 
2022. április 27. | CSR
Márciusban az Ecovis & friends alapítvány is elindította ukrajnai segélyprogramját, és támogatja az Ukrajnában maradt ill. a menekült gyerekeket és fiatalokat, több német, lengyel és ukrán segélyszervezettel partnerségben. Annak érdekében, hogy az adományok mielőbb célba jussanak a rászorulókhoz, az alapítvány honlapján megtalálhatóak azok a szervezetek és projektek, melyek már... »
 
2022. március 30. | Szakmai
Az Ecovis Hungary Legal ügyvédjelöltjeinek versenye 2021-ben is folytatódott, és a márciusi díjátadón ismét dr. Kaltenecker Dániel vehette át a győztesnek járó jutalmat, megismételve előző évi kiváló teljesítményét. Ezúttal a szigorú járványügyi szabályok feloldása végre lehetővé tette, hogy hosszú idő után először összegyűljünk a kollégánk sikerének ünneplésére és koccinthassunk a gratuláció... »
 
2022. február 23. | CSR
A környezettudatos és fenntartható működésre, az egészséges munkakörnyezetre és a környezetvédelemmel kapcsolatos szakmai tevékenységekre helyez nagyobb hangsúlyt 2022-től az Ecovis Hungary Legal. A tavaly megújult tulajdonosi kör számos területen indított el változást az ügyvédi iroda életében. Ennek része, hogy az irodai környezet jó levegőjének biztosítására nemrég egy különleges, innovatív... »
 
2022. január 26. | Események
Már ötödik alkalommal választott „Ecovis Muskétást” az Ecovis Hungary Legal 2021 decemberében: A 4 Muskétás idén 5 lett! Véletlenül, mert az egyik kategóriában holtverseny alakult ki már a szavazás kezdetekor és ez kitartott a végszavazásig. Így az öt éve tartó programunk során először, de pont idén 5 Muskétást díjaztunk legjobbjainkként (balról jobbra a fotón): dr. Farkas Mártont,... »
 
2021. december 21. | Események
Köszönettel zárjuk a változások évét: 2021-ben sikeresen teljesítettük megbízásainkat, miközben szervezetileg átalakultunk. A megújult tulajdonosi körünk irodánk szakmai és emberi értékeit megőrizve, új elképzelések megvalósítása felé haladhat tovább 2022-ben. Hálásak vagyunk azért is, hogy 2021 folytatódó járványügyi kihívásai ellenére eredményesen végezhettük munkánkat, és... »
 
2021. december 15. | CSR
2021-ben a hátrányos helyzetű gyermekek segítésével újabb területet nyitottunk a társadalmi felelősségvállalásunkban: Az Ecovis Hungary Legal egyik partner ügyvédjének javaslatára, aki az alapítvány régi támogatója és egyben önkéntese is, a VONESZO Alapítványnak ajánlottuk fel az idei karácsonyi ajándékozásra szánt összeget.  A VONESZO - Hátrányos Helyzetűeket Segítő Alapítvány a... »
 
2021. november 24. | Szakmai
A Magyar Ügyvédi Kamara lakossági kampányt indított a jogtudatosság fejlesztéséért. De miben is kell képviselni az érdekeinket a mindennapokban? Az Ecovis ügyvédi irodájában is sokéves tapasztalatunk, hogy ügyfeleink a változó élethelyzeteikhez rendszeres tanácsadást és segítséget igényelnek családjogi, munkajogi vagy épp ingatlanjogi témákban. Jellemzően egy nagyobb problémával keresnek meg... »
 
2021. október 27. | Szakmai
Elindult az Ecovis Hungary Legal gyakornoki programja, melyben a tulajdonosi átalakulást követően már megújult keretek közt, hosszú távú munkavégzésre várunk joghallgatókat ügyvédi irodánkba. Nem a kötelező gyakorlatra kínálunk helyet, hanem a jogi tanulmányok mellett, hetente kb. 10 órában rendszeresen végezhető feladatokhoz keresünk munkatársat az ügyvédi szakma iránt érdeklődők körében. A... »