2019. április 12. | Események
Idén is folytatódik a Bike & Breakfast Óbudán! Kollégáink, dr. Csepy Dorottya, dr. Farkas Márton és dr. Vizsy Gábor a bringásreggelivel indították március utolsó pénteki munkanapját az Esernyősben. A Bike & Breakfast programsorozat 2016-ban indult el Budapest III. kerületében azzal a céllal, hogy az egészséges életmód és a kerékpáros közlekedés előnyeire hívja fel a figyelmet. A... »
 
2019. március 20. | Szakmai
Jogadó Blog elnevezéssel 2 éve indítottuk el szakértői blogunkat, mely mára minden várakozásunkat felülmúlva a havi 32 ezres látogatottságot is meghaladja. Köszönjük olvasóinknak a bizalmat, és visszatérő látogatóinknak a kitartó érdeklődést! Az első évben még nem voltak látványos eredményeink, de jogász kollégáink rendszeresen megjelenő, közérthetően megfogalmazott cikkei egyre több témában... »
 
2019. március 05. | Események
Az Ecovis Sport Club asztalitenisz bajnoksággal indította az idei szezont februárban a High Life Sport asztalitenisz- és rendezvényteremben. Kollégáink olykor gigászi küzdelemben mérették meg magukat egyéni és páros versenyeken, drukkereik pedig igyekeztek megörökíteni pár pillanatot. Versenyzőink három kategóriában álltak asztalhoz: egyéni női, egyéni férfi és vegyes páros. Büszkén mutatjuk... »
 
2019. február 19. | Szakmai
Uzoni Dávid, irodánk legfiatalabb ügyfele startup vállalkozó, akit 2014-ben 15 évesen ismertünk meg, amikor első vállalkozásának indításakor jogi tanácsokért fordult hozzánk. Ekkor kezdett bele barátaival a Jumpin házibuli-megosztó mobil alkalmazás fejlesztésébe, amit felkapott a média, és ez az ismertséget is meghozta számára. Felfigyelt projektjükre az ország egyik jelentős inkubátorháza, és... »
 
2019. február 06. | Események
2019 január közepétől folytatódnak szakértőink részvételével a közbeszerzési törvény többlépcsős módosításáról szóló konferenciák. Dr. Szabó Andrea, az Ecovis Hungary Legal partner ügyvédje, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, valamint dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési és európai uniós szakjogász előadásaikban kitérnek a Közbeszerzési Döntőbizottság és a bíróságok aktuális... »
 
2019. január 22. | Szakmai
Irodánk életébe 2019 újabb feladatokat hozott, így már januártól több pozícióban is személyi változásokkal indítottuk az üzleti évet. Az irodavezető ügyvéd feladatkörét equity partnerünk, Dr. Jean Kornél vette át, aki több mint 20 éve ügyvédjelöltként kezdte szakmai pályafutását az alapító Dr. Kesseő-Balogh Péternél. Kiváló kollégánk jelentős szerepet játszott abban, hogy mostanra a 6.... »
 
2019. január 08. | Egyéb
2018-ban már másodszor hirdette meg az Ecovis Hungary Legal a legjobbak díjazását 4 kategóriában. A nyerteseket – dr. Zalavári György, dr. Fehér Attila, dr. Vizsy Gábor és Butiné Kótai Piroska – a decemberi évzáró rendezvényen ünnepelte az iroda. A munkatársak 2 fordulós, titkos jelölései alapján a legtöbb szavazatot elnyert kollégák vehették át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat... »
 
2018. december 19. | Egyéb
Kellemes Ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog Új Évet kíván az Ecovis Hungary Legal összes munkatársa! Köszönettel zárjuk ezt az évet, melyben bizalmukat élvezve, továbbra is eredményesen végezhettük feladatainkat. 2019-et újabb nagy tervekkel várjuk, és örömmel tekintünk jövő évi együttműködésünk elé.
 
2018. december 10. | Szakmai
A GDPR rendelet májusi élesedéséhez kapcsolódóan megalakult új adatvédelmi üzletágunk lendületesen indult, és szakértőink széles körű megbízói igényt elégítenek ki. Meglévő ügyfélkörünktől és azon kívülről egyaránt folyamatosan érkeznek új megkeresések olyan szakmai feladatok ellátására, melyek az adatvédelmi jog területének hosszú távú megerősödését jelzik előre. GDPR üzletágunk vezetője,... »
 
2018. november 27. | Szakmai
November utolsó hetében új rovatot indítottunk Üzlet & Jog címen az arsboni.hu médiafelületen. Az állandó rovatban, mely az Arsboni jogászszakmai közösség és az Ecovis Hungary Legal stratégiai együttműködésében jött létre, szakértőink rendszeresen publikálnak az üzleti szféra aktuális gazdasági jogi témáiról és az új szabályozásokról szóló cikkeket. Frissen induló Üzlet & Jog... »