2023. május 10. | Események
2023. április 18. és 20. között került megrendezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem állásbörzéje. A háromnapos rendezvényen az érdeklődők több mint 40 vállalati partnerrel ismerkedhettek meg személyesen vagy az online térben. Április 20-án az Ecovis Tax és az Ecovis Compliance az Ecovis Audittal karöltve közös standnál várta az álláskeresőket. A rendezvényen számos érdekes előadást... »
 
2023. február 14. | Események
Az Ecovis Hungary Legal 2022. decemberében már hatodik alkalommal választotta meg a négy „Ecovis Muskétást”. A 2017-ben útjára indított programban kollégáink a szakmai teljesítmény, a pozitív emberi hozzáállás és a közösségi munkában való részvétel szempontjai alapján választják meg az adott év legjobbjait maguk közül. Az idei díjazottjaink között volt olyan, aki közel másfél évtizede erősíti... »
 
2022. december 20. | Egyéb
Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és kedves Barátaink! Mozgalmas évnek érünk lassan a végére. 2022 jelentős kihívásokat tartogatott mindenki számára, az elmúlt esztendőre visszatekintve mégis hálásak vagyunk, hogy a váratlan nehézségekkel szembesülve is eredményesen támogathattuk ügyfeleink munkáját. Reményeink szerint a közösen vett akadályok még erősebbre kovácsolják a kölcsönös bizalomra... »
 
2022. december 14. | Egyéb
Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében 2022-ben ismételten a VONESZO - Hátrányos Helyzetűeket Segítő Alapítványnak ajánlottuk fel az idei karácsonyi ajándékozásra szánt összeget. A VONESZO „Kamasz Kaland, fogadj be!”  elnevezésű projektje a családok átmeneti otthonában élő kamaszok számára biztosít fejlődési lehetőséget. Az Alapítvány a foglalkozások során számtalan művészetterápiás... »
 
2022. augusztus 29. | Szakmai
Egy éve indítottuk el az ECOVIS gyakornoki programját. Egy ilyen döntés mindig magával vonz bizonyos strukturális átalakításokat. Csatlakozott irodánkhoz egy szakmai tanulása és fejlődése közepén lévő ifjú joghallgató, aki mindezt az első pillanattól ellensúlyozta mérhetetlen lelkesedésével és tudásvágyával, és igazi színfoltja lett a csapatnak. Egy új kolléga esetén mindig mérlegre tesszük,... »
 
2022. június 30. | Események
Irodánk megbízója, a Wienerberger Magyarország minden évben megrendezi Tour de Wiener kerékpárversenyét saját munkatársai, partnerei és egyéb külsős meghívottak számára. Az Ecovis Hungary Legal képviseletében rendszeresen benevez valamelyik partner ügyvédünk erre a sportos eseményre, legtöbbször családi kísérettel.   Idén júniusban a 10. évébe érő esemény helyszíne a Tisza-... »
 
2022. május 30. | Események
Az Ecovis Hungary Legal bányajogi csoportjának vezetője szakmai kitüntetésben részesült. A Magyar Bányászati Szövetség múlt héten csütörtökön tartotta fennállásának 30. évi ünnepi közgyűlését. Az ünnepségen „Magyar bányászatért” szakmai érdemérmet kapott dr. Jean Kornél partner ügyvédünk, a Magyar Bányászati Szövetség Jogi Bizottsága elnökeként a bányászat területén több mint két évtizedes... »
 
2022. április 27. | CSR
Márciusban az Ecovis & friends alapítvány is elindította ukrajnai segélyprogramját, és támogatja az Ukrajnában maradt ill. a menekült gyerekeket és fiatalokat, több német, lengyel és ukrán segélyszervezettel partnerségben. Annak érdekében, hogy az adományok mielőbb célba jussanak a rászorulókhoz, az alapítvány honlapján megtalálhatóak azok a szervezetek és projektek, melyek már... »
 
2022. március 30. | Szakmai
Az Ecovis Hungary Legal ügyvédjelöltjeinek versenye 2021-ben is folytatódott, és a márciusi díjátadón ismét dr. Kaltenecker Dániel vehette át a győztesnek járó jutalmat, megismételve előző évi kiváló teljesítményét. Ezúttal a szigorú járványügyi szabályok feloldása végre lehetővé tette, hogy hosszú idő után először összegyűljünk a kollégánk sikerének ünneplésére és koccinthassunk a gratuláció... »
 
2022. február 23. | CSR
A környezettudatos és fenntartható működésre, az egészséges munkakörnyezetre és a környezetvédelemmel kapcsolatos szakmai tevékenységekre helyez nagyobb hangsúlyt 2022-től az Ecovis Hungary Legal. A tavaly megújult tulajdonosi kör számos területen indított el változást az ügyvédi iroda életében. Ennek része, hogy az irodai környezet jó levegőjének biztosítására nemrég egy különleges, innovatív... »